Μεγάλες προσφορές Black WEEK

Προϊόντα
 » ΘΕΡΜΑΝΣΗ » ΛΕΒΗΤΕΣ » Χαλύβδινη ατομική μονάδα πετρελαίου συμπύκνωσης MAXIMA 20HE-17.200 KCAL/H με ζεστά νερά
ΛΕΒ ΠΕΤΡ ΣΥΜΠΥΚ MAVIL MAXIMA 20HE-ΖΝΧ
Νέο Προϊόν
- 25%
- 25%
Χαλύβδινη ατομική μονάδα πετρελαίου συμπύκνωσης Maxima 20HE-17.200 kcal/h με ζεστά νερά Λεκτικό 4:χρήσης by Mavil
Kωδικός: ΛΕΒ..12631
Σύγκριση
Κατασκευαστής: ΜΑΒΙΛ ΑΒΕΕ
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή καταλόγου 3100,00€
3100,00€
Tιμή με Φ.Π.Α.2325,00€
Αγορά
ΛΕΒ ΠΕΤΡ ΣΥΜΠΥΚ MAVIL MAXIMA 20HE-ΖΝΧ

H Maxima είναι η νέα ατομική μονάδα πετρελαίου ανάστροφης φλόγας με τεχνολογία συμπύκνωσης, υψηλής ενεργειακής απόδοσης και χαμηλών εκπομπών ρύπων, πιστοποιημένη σύμφωνα με την οδηγία ErP 2015. Με εποχιακό βαθμό απόδοσης 92% (που αντιστοιχεί σε βαθμό απόδοσης έως 103%), επιτυγχάνει απίστευτα υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες χωρίς τεχνολογία συμπύκνωσης.

Η κατασκευή της συνδυάζει αρμονικά την σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου (ενεργειακή κλάση Α) με το προκλητικά χαμηλό επίπεδο θορύβου. Είναι ιδανική για κάθε κατοικία χάρη στις μικρές διαστάσεις της. Ο πίνακας ελέγχου αναλογικής έκδοσης εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της.

 Η μονάδα πετρελαίου Maxima περιλαμβάνοντας τον κυκλοφορητή, τον καυστήρα, το δοχείο διαστολής και τα όργανα ελέγχου λειτουργίας & ασφάλειας, αποτελεί ένα πλήρες λεβητοστάσιο έτοιμο προς χρήση. Τα μοντέλα ΗΕ διαθέτουν εναλλάκτη για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και συνδυάζονται αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου.

vancor.gr