Μεγάλες προσφορές Black WEEK

Προϊόντα
 » ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ » ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ » ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ » Κλιματιστικό 9.000 BTU/H WINNER W09EG BY LG
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ WINNER 9.000 btu/h LG W09EG
Νέο Προϊόν
Κλιματιστικό 9.000 btu/h Winner W09EG by LG
Kωδικός: ΚΛΙ..13588
Σύγκριση
Κατασκευαστής: LG
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Tιμή με Φ.Π.Α.475,00€
Αγορά
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ WINNER 9.000 btu/h LG W09EGΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ WINNER 9.000 btu/h LG W09EG

Κλιματιστικό 9.000 btu/h Winner W09EG by LG

·  Έξυπνη διάγνωση (Smart Diagnosis™)

·  DUALCOOL - Συμπιεστής Dual Inverter

·  10ετής Εγγύηση Συμπιεστή inverter

·  Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας (Active Energy Control)

·  Ψυκτικό μέσο R32

Τι είναι ο Διπλός Συμπιεστής Inverter

Ο Διπλός Συμπιεστής Inverter της LG είναι η καρδιά ενός κλιματιστικού και είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση της σωστής, αποδοτικής και αθόρυβης λειτουργίας, ώστε το κόστος και το στρες να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. Παρέχει ταχύτερη ψύξη, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο αθόρυβη λειτουργία από τα συμβατικά μοντέλα.

Αιτία προβλήματος

Το ψυκτικό μέσο R32 αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν. Είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό μέσο και ως εκ τούτου χαρακτηρίζεται ως οικολογικό.

Smart Diagnosis

Η Έξυπνη Διάγνωση είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να ελέγχετε την εγκατάσταση και τη ρύθμιση, να λύνετε προβλήματα και να μαθαίνετε περισσότερα από το κινητό σας.

Θεωρία & Όφελος

Η ψύξη μιας οικίας μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ακριβή, ιδιαίτερα κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Αποφύγετε αυτά τα έξοδα και εξοικονομήστε ενέργεια αξιοποιώντας το Σύστημα Ελέγχου Ενέργειας 4 Βημάτων της LG.

Οθόνη κατανάλωσης ενέργειας

Η οθόνη κατανάλωσης ενέργειας της LG παρακολουθεί την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας χωρίς να μειώσετε την ψυκτική ικανότητα της συσκευής παρακολουθώντας τα επίπεδα ενέργειας στην οθόνη.

Gold Fin

Η επίστρωση Gold Fin™ προστατεύει την επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας από άσκοπη φθορά και διάβρωση.

Αυτόματος καθαρισμός

Το Διπλό Φίλτρο Προστασίας συγκεντρώνει τη σκόνη. Το εσωτερικό ενός κλιματιστικού διατηρείται καθαρό εφαρμόζοντας αφύγρανση του εναλλάκτη θερμότητας και έπειτα αποστειρώνοντας ξανά το εσωτερικό.
Jet Cool

Τα κλιματιστικά της LG παρέχουν βελτιστοποιημένη ροή αέρα υψηλής ταχύτητας, η οποία δροσίζει τα δωμάτια ταχύτερα, παρέχοντας ψυχρό αέρα ομοιόμορφα προς κάθε κατεύθυνση.

Γρήγορη θέρμανση

Τα οικιακά κλιματιστικά της LG ικανοποιούν τις ανάγκες σας για θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, θερμαίνοντας μεγαλύτερους χώρους σε συντομότερο χρόνο, ώστε να δημιουργούν ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

Comfort Air

Η LG παρέχει καθαρό περιβάλλον ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας στον χώρο διαβίωσής σας. Η αυτόματη ρύθμιση γωνίας πτερυγίου ρυθμίζει την τέλεια γωνία του πτερυγίου και παρέχει τον τέλειο όγκο αέρα.

Ο μοναδικός λοξός ανεμιστήρας της LG

Ελαχιστοποιώντας την επιφανειακή πίεση της λεπίδας του ανεμιστήρα όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα, ο θόρυβος μειώνεται σε επίπεδα που είναι από τα χαμηλότερα στον κόσμο.

vancor.gr