Μεγάλες προσφορές Black WEEK

Προϊόντα
 » ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ » ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ » ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ » Κλιματιστικό 24.000 BTU/H ARTCOOL MIRROR AC24BK BY LG
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ARTCOOL 24.000 btu/h LG AC24BK
Νέο Προϊόν
Κλιματιστικό 24.000 btu/h Artcool Mirror AC24BK by LG
Kωδικός: ΚΛΙ..13595
Σύγκριση
Κατασκευαστής: LG
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Tιμή με Φ.Π.Α.1370,00€
Αγορά
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ARTCOOL 24.000 btu/h LG AC24BKΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ARTCOOL 24.000 btu/h LG AC24BK

Κλιματιστικό 24.000 btu/h Artcool Mirror AC24BK by LG

Smart ThinQ™ - Ενσωματωμένο Wi-Fi

Γρήγορη Θέρμανση

Λειτουργία UV Nano

DualCool - Συμπιεστής Dual Inverter

10ετής Εγγύηση Συμπιεστή inverter

Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας (Active Energy Control)

Λειτουργία Ιονιστή

Ψυκτικό μέσο R32

Συμπιεστής Dual Inverter
Ο μοναδικός αυτός συμπιεστής με διπλό στροφείο, πλήρως ανασχεδιασμένος ως προς τη δομή και τα μηχανικά του μέρη, εγγυάται σταθερότητα, αποδοτικότητα και γρήγορη ψύξη. Χάρη στο εύρος συχνοτήτων του εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια, ο αέρας εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα, ενώ έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο αθόρυβη λειτουργία.
Ψυκτικό μέσο R32
Οι νέες LG λύσεις κλιματισμού ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρούς περιβαλλοντικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς χρησιμοποιώντας ψυκτικό μέσο R32. Το R32 αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό μέσο.
Smart ThinQ™ (Wi-Fi)
Με το ενσωματωμένο Wi-Fi και την αποκλειστική εφαρμογή ελέγχου οικιακών συσκευών της LG Smart ThinQ μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις και να ελέγξετε την κατάσταση και τις λειτουργίες του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε μέσω smart phone με λειτουργικό Android ή iOS.
Έξυπνη διάγνωση
Με τη λειτουργία Smart Diagnosis οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν από το κινητό τους εύκολα και γρήγορα, τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, πιθανή ένδειξη δυσλειτουργίας και άλλες πληροφορίες.
Ενεργός έλεγχος ενέργειας
Η λειτουργία Active Energy Control σας επιτρέπει να επιλέξετε το επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας και να απολαμβάνετε μια δροσερή και άνετη ατμόσφαιρα με εξοικονόμηση ενέργειας.
Οθόνη κατανάλωσης ενέργειας
Με την οθόνη κατανάλωσης ενέργειας μπορείτε να παρακολουθείτε την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας χωρίς να μειώσετε την ψυκτική ικανότητα της συσκευής παρακολουθώντας τα επίπεδα ενέργειας στην οθόνη.
Ιονιστής Plasmaster Ionizer Plus
Ο ισχυρός ιονιστής πλάσματος σας προστατεύει από δυσάρεστες οσμές και επιβλαβή και μολυσματικά σωματίδια της ατμόσφαιρας. Με περισσότερα από 3 εκατομμύρια ιόντα να αποστειρώνουν όχι μόνο τον αέρα που περνά μέσα από το κλιματιστικό, αλλά και τις γύρω επιφάνειες, μπορείτε να έχετε ένα ασφαλέστερο και καθαρότερο περιβάλλον.
Αυτόματος καθαρισμός
Με τη λειτουργία Auto Cleaning το φίλτρο Dual Protection συλλέγει τη σκόνη, ενώ το εσωτερικό του κλιματιστικού διατηρείτε καθαρό αποξηραίνοντας τον εναλλάκτη θερμότητας και αποστειρώνοντας το εσωτερικό.
4-Way Swing
Ο ψυχρός αέρας φτάνει σε όλα τα σημεία του δωματίου, ανεξάρτητα από το σημείο εγκατάστασης του κλιματιστικού.
Γρήγορη θέρμανση
Τα οικιακά κλιματιστικά της LG σας προσφέρουν ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον, ικανοποιώντας την ανάγκη σας για θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, θερμαίνοντας μεγαλύτερους χώρους σε συντομότερο χρόνο.
10 χρόνια εγγύηση
Η LG ως ηγέτιδα και πρωτοπόρος εταιρεία με εμπειρία δεκαετιών στον τομέα του κλιματισμού διαθέτει την απαραίτητη τεχνογωσία, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα με 10ετή εγγύηση στους συμπιεστές Inverter των κλιματιστικών της.

vancor.gr