Μεγάλες προσφορές Black WEEK

Προϊόντα
 » ΑΝΤΛΙΕΣ-ΠΙΕΣΤΙΚΑ » ΑΝΤΛΙΕΣ ΟΜΒΡΙΩΝ » Αντλία αποστράγγισης ομβρίων και ελαφρώς ακαθάρτων ASTRA N 750 F BY ANAVALOS
ΑΝΤΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ASTRA N 750 F
Νέο Προϊόν
- 30%
- 30%
Αντλία αποστράγγισης ομβρίων και ελαφρώς ακαθάρτων Astra N 750 F by Anavalos
Kωδικός: ΚΥΚ..06818
Σύγκριση
Κατασκευαστής: ANAVALOS
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή καταλόγου 116,56€
116,56€
Tιμή με Φ.Π.Α.81,59€
Αγορά
ΑΝΤΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ASTRA N 750 FΑΝΤΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ASTRA N 750 F

Οι σειρές ASTRA, ARGO αποτελούν μία ολοκληρωμένη επιλογή αντλιών με σκοπό την εύκολη σε χρήση και παράλληλα ποιοτική οικιακή εφαρμογή. Η επιλογή κατάλληλων υλικών  ανοξείδωτου χάλυβα, χυτοσίδηρού ή και συνδυασμό τους, ο ειδικός σχεδιασμός πτερωτών για την αποφυγή εμπλοκής στην άντληση, ή  άντληση από μόλις 3mm και η χρήση πτερωτών  σε συνδυασμό με κοπτήρες είναι μόνο λίγα από τα βασικά σημεία σχεδιασμού.

Λειτουργούν βυθιζόμενες μέσα στο νερό/λύμα και  διαθέτουν καλώδιο 10m για απευθείας σύνδεση στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. Για τις  μονοφασικές  διατίθεται διακόπτης στάθμης (φλοτέρ). Όλες οι αντλίες είναι σχεδιασμένες με ιδιαίτερη  προσοχή στην υψηλή υδραυλική απόδοση και τη σωστή επιλογή υλικών. Το αποτέλεσμα είναι ποιοτικές, χαμηλού θορύβου και υψηλής απόδοσης αντλίες. Η σειρά ASTRA είναι κατάλληλη για αποστράγγιση ομβρίων και ελαφρώς  ακαθάρτων από υπόγεία, γκαράζ, και μικρά φρεάτια ή δεξαμενές.

Η σειρά ARGO είναι κατάλληλη για άντληση οικιακών ακαθάρτων και λυμάτων από σπίτια και μέχρι τη σύνδεσή τους σε βιολογικό σταθμό. Η εγκατάστασή τους είναι πολύ και δεν χρειάζεται συντήρηση εφόσον διασφαλίζεται ότι είναι βυθιζόμενες μέσα σε υδαρές περιβάλλον και για θερμοκρασία αντλούμενου υγρού μέχρι 40°C. Η χρήση διακόπτη στάθμης εξασφαλίζει  τη σωστή λειτουργία τους και τις προστατεύει από ξηρά λειτουργία.

- Χυτοσιδηρά ή ανοξείδωτα ή τεχνοπολυμερή κελύφη αντλιών με είσοδο-έξοδο από σπείρωμα θηλυκό  ώστε να ταιριάζουν με τα υδραυλικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.                                
- Άξονας από ανοξείδωτο χάλυβα
- Διπλός μηχανικός στυπιοθλίπτης από κεραμικό Carbon SiC.                                                    
- Vortex πτερωτές από ανοξείδωτο χάλυβα ή χυτοσίδηρο ή τεχνοπολυμερές.
- Κοπτήρες σε ειδικές περιπτώσεις για τεμαχισμό του λύματος και αποφυγή εμπλοκής της αντλίας
- Κινητήρες χαμηλού θορύβου, υψηλής απόδοσης, κατάλληλοι για συνεχή λειτουργία με κλάση μόνωσης F και προστασίας IP68.Η ψύξη τους γίνετε με απευθείας μετάδοση θερμότητας με το ρευστό.
- Ενσωματωμένη θερμική προστασία.
- Διακόπτης στάθμης για τις μονοφασικές.
- Καλώδιο μήκους 10m.

vancor.gr